fbpx

Neem contact op met

Hier komen is gemakkelijk. Zie onze Google-kaart voor een gedetailleerde routebeschrijving.

TOEGANGSKAART

Vraag je je af hoe je hier komt?

CONTACT

Bel, mail of gebruik ons contactformulier

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen.

ONZE LOCATIE

Esplanade 2
B-4050 Chaudfontaine

CONTACT OPNEMEN

Bel ons op

+32 4 246 75 20

Stuur ons een e-mail

op reception@urbanlodge.be of gebruik ons contactformulier

Adres

Esplanade 2, B-4050 Chaudfontaine

NOG VRAGEN?

U kunt uw reservering 24 uur per dag, 7 dagen per week per e-mail maken op: reception@urbanlodge.be
Elke residentie biedt een reeks diensten en faciliteiten, inbegrepen of à la carte, zoals: tv, telefoon, internettoegang, ontbijt, schoonmaak, waspakket, parkeerplaats...
De linnenkit bij aankomst omvat: uw bed is opgemaakt met 1 laken en 1 dekbedovertrek en 2 kussenslopen per bed, 1 badlaken en 1 handdoek per persoon, 1 badmat per appartement. Een extra kit is op aanvraag verkrijgbaar (optioneel).
De flat is schoongemaakt voor uw aankomst. Bij een langer verblijf wordt de flat wekelijks extra schoongemaakt. De accommodatie is in goede staat van onderhoud en de Klant verbindt zich ertoe deze aan het einde van het verblijf als zodanig terug te geven. De Klant zal de gehuurde ruimten en faciliteiten vreedzaam en op redelijke wijze gebruiken.
Afhankelijk van het etablissement worden een aantal betaalmiddelen geaccepteerd om uw verblijf te betalen: Visa, Mastercard en American Express,...
In de residentie URBAN LODGE kunt u vanaf 15.00 uur bezit nemen van uw appartement. De appartementen moeten op de dag van vertrek om 11.00 uur verlaten zijn.
Bij uw reservering vragen wij u uw exacte aankomsttijd aan te geven. Indien deze tijd niet kan worden gerespecteerd, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk te informeren. Aankomsten buiten de periode van 9 tot 5 zijn mogelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week (zie hieronder).
Als u buiten de receptie-uren aankomt, legt ons team een envelop met uw naam op de balie bij de receptie van de residentie. De code voor de toegangsdeur van de residentie wordt u op de dag van aankomst per e-mail toegestuurd. Het nummer van uw flat wordt ook vermeld in de e-mail en op de enveloppe.